Commercieel gebouw
€ 490.000

Jozef Reusenslei 13 & 15, 2150 BORSBEEK
  • 165 m²
  • 275 m²

Twee handelspanden (80 & 85 m²) met oost-georiënteerde tuinen (69 & 70 m²) in Borsbeek

Twee handelspanden (80 & 85 m²) met oost-georiënteerde tuinen (69 & 70 m²) in Borsbeek.

De commerciële gebouwen zijn gelegen in het dorpscentrum en zijn vlot bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer, wat het een ideale uitvalsbasis maakt om jouw zaak te starten en cliënteel aan te trekken.

De panden zijn goed onderhouden en bieden veel mogelijkheden qua invulling en herontwikkeling. De daken zijn minimaal geïsoleerd, de ramen beschikken over dubbele beglazing en de centrale verwarming is op gas.

Het handelspand op nr. 13 bestaat uit een lichtrijke ruimte van zo’n 38 m² vooraan met trap naar de open bovenverdieping (17 m²). Dankzij de veluxramen valt er ook boven een aangename hoeveelheid natuurlijk licht binnen. Achteraan bevindt er zich een aparte keukenruimte (19 m²) met basisinrichting (spoelbak en ingebouwde koelkast). Verder zijn er nog een douche en aparte wc aanwezig. Via een schuifdeur heb je tot slot toegang tot de oost-georiënteerde tuin (69 m²).
Het handelspand op nr. 15 bestaat uit een grote, open ruimte die tot achteraan doorloopt en een oppervlakte heeft van zo’n 53 m². De lichtkoepels dragen hier bij tot een aangename hoeveelheid binnenvallend daglicht. Rechts achteraan bevindt er zich een keukenruimte (7 m²) met kookvuur, spoelbak en ingebouwde koelkast. Verder is er nog een aparte wc aanwezig. Achteraan heb je toegang tot de oost-georiënteerde tuin (70 m²). Via de trap vooraan heb je ook nog toegang tot de open bovenverdieping (16 m²) met douche. Zoek je centraal gelegen handelspanden met veel mogelijkheden? Mis deze kans dan niet en kom met eigen ogen deze opportuniteit ontdekken! Voor meer info of een gratis schatting surf naar www.hansimmo.be

Financieel

Prijs
€ 490.000
Beschikbaarheid
Vanaf akte
Onder BTW stelsel
nee
Opbrengsteigendom
nee

Comfort

Internet
ja

Gebouw

Bewoonbare opp.
165,00 m²
Aantal verdiepingen
1
Type dak
Puntdak

Terrein

Perceel opp.
275,00 m²
Terreindiepte
35,00 m
Tuin
139,00 m²
Oriëntatie tuin
Oost

Energie

EPC unieke code
20211008-0002474831-KNR-1
Beglazing
Dubbele beglazing
Elektriciteitskeuring
ja, niet conform
Verwarming
Gas
Type verwarming
Individueel

Stedenbouwkundige info

Bestemming
Woongebied
Voorkooprecht
Nee
Vonnissen
nee
Overstromingsgevoeliggebied
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Bodemattest
In aanvraag