Handelsruimte
€ 550 p/m

Appelmansstraat 25/70, 2018 ANTWERPEN
  • 25 m²

bovenverdieping handelspand (25 m²) vol mogelijkheden in het Empire Shopping Center op een boogscheut van het Centraal Station.

Appelmansstraat 25 - Antwerpen

Bovenverdieping handelspand (25 m²) vol mogelijkheden in het Empire Shopping Center op een boogscheut van het Centraal Station.

Het handelspand bevindt zich in het Empire Shopping Center, dat zich in een zijstraat van de Keyserlei en op een boogscheut van het Centraal Station bevindt. Hierdoor geraakt potentieel cliënteel vlot tot bij uw zaak. U deelt het handelspand met een nagelstyliste op het gelijkvloers. Het gedeelte boven bereikt u via een wenteltrap. De totale oppervlakte van de beschikbare ruimte bedraagt 25 m². Er is een wc met handenwasser aanwezig. Verder zijn er 2 af te sluiten ruimtes van 5 m² en 8 m². De oppervlakte van de overloop is 10 m². De huurprijs bedraagt €550/maand met bijkomend €85 onkosten voor de galerij (onderhoud, verwarming, …). De invulling van de verdieping is vrij te kiezen (kantoor, opslag, uitoefening beroep, …). Voor meer info of een gratis schatting surf naar www.hansimmo.be

Financieel

Prijs
€ 550 per maand
Beschikbaarheid
Onmiddellijk
01 november 2022
Onder BTW stelsel
nee
Opbrengsteigendom
nee

Gebouw

Bewoonbare opp.
25,00 m²
Constructie
Gesloten
Staat
Gerenoveerd
Verdieping in gebouw
1
Aantal verdiepingen
1

Energie

Beglazing
Dubbele beglazing
Elektriciteitskeuring
ja, conform
Type verwarming
Individueel

Indeling

Toiletten
1

Stedenbouwkundige info

Bestemming
In aanvraag
Bouwvergunning
In aanvraag
Verkavelingsvergunning
In aanvraag
Voorkooprecht
In aanvraag
Vonnissen
nee
Bodemattest
In aanvraag