Handelsruimte te BORGERHOUT (2140)

€ 195.000

Op te frissen handelspand met een waaier aan mogelijkheden op een centrale locatie in Borgerhout.
Het pand is gelegen op de welbekende Turnhoutsebaan en kent zodoende een uitstekende mobiliteitsscore. Verschillende tram- en buslijnen stoppen voor de deur, wat ideaal is om cliënteel tot bij uw zaak te krijgen. In- en uitvalswegen bevinden zich op een boogscheut en het Centraal Station ligt op wandelafstand. Met de Antwerpse vélo geraken de klanten eveneens vlot tot bij de zaak.
De royale handelsruimte op laminaat vooraan heeft een oppervlakte van maar liefst 40 m². Het gevelgrote raam zorgt er voor dat dit vertrek van veel daglicht geniet. Achteraan vinden we een open ruimte van 29,5 m² terug en daarbij zijn er nog 3 afgesloten ruimtes van respectievelijk 5 m², 11 m² en 16,5 m². Deze ruimtes bieden een waaier aan mogelijkheden bij renovatie van het pand. Om af te sluiten beschikt het complex nog over een wc-ruimte met een mannen- en vrouwendeel.
De locatie maakt van dit handelspand een ideale investering met veel mogelijkheden. Het beschikt reeds over dubbele beglazing en de elektriciteit is conform. De vaste kosten bedragen €100/maand en omvatten water. Voor meer info of een gratis schatting surf naar www.hansimmo.be.   
Algemeen
Bewoonbare opp.
:
103 m²
Comfort
Verwarming
:
Niet meegedeeld
Type dak
:
Niet meegedeeld
Lift
:
Ja
Keuken
:
Niet meegedeeld
Beglazing
:
Dubbel
Comfort binnen
:
Dubbele beglazing, Aansluiting Internet, Parlofoon
Financiële Info
Stedenbouwkundige informatie
Voorkooprecht
:
Ja
Bouwvergunning verkregen
:
Ja
Dagvaarding en herstelvordering
:
In aanvraag
Verkavelingsvergunning
:
Nee
Bestemming
:
In aanvraag
Erfgoed
:
Nee
Energie certificaat
E spec
:
In aanvraag


Lasten
Google kaart
De kaart vergroten
Uitzicht op straat