Opbrengsteigendom te ANTWERPEN (2060)

€ 499.000

Van Kerckhovenstraat 22
2060 ANTWERPEN
Prijs: € 499.000
HansID: 8244
Opbrengsteigendom bestaande uit een handelsgelijkvloers, 2 appartementen en 3 kamers in Borgerhout.
Het pand bevindt zich op een centrale locatie: zowel de Franklin Rooseveltplaats, alsook Antwerpen-Centraal zijn vlot te voet te bereiken. Met de Antwerpse vélo geraakt u eveneens gemakkelijk op uw bestemming dankzij verschillende vélo-stations in de buurt. In de nabije omgeving heeft u verder nog een ruime keuze aan (lokale) supermarkten voor uw dagelijkse boodschappen. Om af te sluiten ligt Park Spoor Noord op een boogscheut, net als tal van gezellige drank- en eetgelegenheden.
Op het gelijkvloers is er een horecazaak gelegen (67 m²), dewelke vorig jaar nog volledig gerenoveerd werd. Deze is verhuurd voor €2500/maand. De stockageruimte (20 m²) van deze zaak bevindt zich op de tussenverdieping en de toiletten voor de klanten bevinden zich op de eerste verdieping. Hier situeert zich eveneens het eerste appartement, dat verhuurd wordt voor een prijs van €550/maand. Op de tweede tussenverdieping is er toegang tot het gemeenschappelijke zuid-georiënteerde dakterras van 20 m². Het appartement op de tweede verdieping wordt verhuurd voor €600 euro/maand. Op de derde verdieping tenslotte liggen er 3 kamers (11 m² - 12 m² - 19 m²)  en een keukentje/badkamer (7,3 m²) met wc, douche, oven en kookvuur. Dit alles wordt verhuurd voor €500/maand.
Totale huurinkomsten: 4150 euro/ 9,9% bruto rendement. Er is overal dubbele beglazing aanwezig. Voor meer info of een gratis schatting surf naar www.hansimmo.be   
Algemeen
Aantal slaapkamers
:
5
Aantal badkamers
:
3
Bewoonbare opp.
:
305 m²
Comfort
Verwarming
:
CV op gas
Type dak
:
Zadeldak
Keuken
:
Kasten met toestellen
Beglazing
:
Dubbel
Raamkozijn
:
pvc
Comfort binnen
:
Dubbele beglazing, Telefooncentrale, Aansluiting Internet
Financiële Info
Stedenbouwkundige informatie
Voorkooprecht
:
In aanvraag
Bouwvergunning verkregen
:
In aanvraag
Dagvaarding en herstelvordering
:
In aanvraag
Verkavelingsvergunning
:
In aanvraag
Bestemming
:
In aanvraag
Erfgoed
:
Nee
Energie certificaat
EPC No.0001-001
E spec
:
250 kWh/m².jaar


Lasten
Google kaart
De kaart vergroten
Uitzicht op straat