Opbrengsteigendom te ANTWERPEN (2060)

€ 329.000

Opbrengsteigendom (170 m²) bestaande uit handelspand op het gelijkvloers en 1ste verdieping met daarboven een 2 slpk. duplex in Borgerhout.
Het pand bevindt zich in een multiculturele winkelstraat in Borgerhout, de Offerandestraat. Er is bijgevolg een rijke keuze aan (lokale) supermarkten en winkels in de buurt. Het heeft een uitstekende mobiliteitsscore. Meerdere bus- en tramhaltes zijn op wandelafstand gelegen, evenals een mooi aanbod aan vélo-stations in de nabije omgeving. Antwerpen-Centraal bevindt zich op een steenworp. Verder bereikt u belangrijke verbindingswegen in een mum van tijd.
Het gelijkvloers van het eigendom wordt ingenomen door een handelspand, dat ingericht is als restaurant. De oppervlakte hiervan bedraagt 56 m². De tweede etage behoort eveneens nog tot het handelspand: hier bevinden zich nog extra eettafeltjes, alsook de sanitaire ruimte voor de klanten.
Middels een afgesloten traphal komen we vervolgens uit in de duplex. De lichtrijke leefruimte hier heeft een oppervlakte van 25 m². Achteraan vinden we de keuken (6,5 m²) terug, die toegang biedt tot het noord-west-georiënteerde terras (2 m²).
Op weg naar de vierde etage ontvangen we dankzij een verticale rij van glazen tegels toch wat daglicht in de traphal. De eerste slaapkamer heeft een oppervlakte van 10 m². De blauw-betegelde badkamer vervolgens heeft een oppervlakte van 5 m² en is voorzien van een ligbad/douche, lavabo, wc en aansluiting voor wasmachine. Dankzij een lichtkoepel komt er hier eveneens voldoende daglicht binnen. De tweede slaapkamer tenslotte bevindt zich vooraan en heeft een oppervlakte van 18 m².
Het pand onderging in 2017 nog een renovatie. Verhuurd voor 1900 eu/m (6.9% rendement). Er is nieuwe dubbele beglazing en de elektriciteit en het dak zijn conform. De centrale verwarming is op gas. Om af te sluiten beschikt het eigendom nog over een kelder.
Voor meer info of een gratis schatting surf naar www.hansimmo.be   
Algemeen
Aantal slaapkamers
:
2
Aantal badkamers
:
1
Bewoonbare opp.
:
170 m²
Grondoppervlakte
:
57 m²
Voorgevel
:
4 m
Comfort
Verwarming
:
CV op gas
Type dak
:
Plat dak
Keuken
:
Alle comfort
Beglazing
:
Dubbel
Raamkozijn
:
pvc
Comfort binnen
:
Dubbele beglazing, Aansluiting Internet, Parlofoon
Financiële Info
Stedenbouwkundige informatie
Voorkooprecht
:
Ja
Bouwvergunning verkregen
:
Ja
Dagvaarding en herstelvordering
:
In aanvraag
Verkavelingsvergunning
:
Nee
Bestemming
:
Ander type gebied
Erfgoed
:
Nee
Energie certificaat
EPC No.00000005-3
E spec
:
541 kWh/m².jaar


Lasten
Google kaart
De kaart vergroten
Uitzicht op straat