Opbrengsteigendom te BORGERHOUT (2140)

€ 249.000

Opbrengsteigendom (174 m²) bestaande uit 5 studio’s op centrale locatie in Borgerhout.
Het pand is gelegen nabij Het Laar: een gezellige buurt in Borgerhout waar er elke vrijdag een markt plaatsvindt. Dankzij de centrale locatie kent ze een uitstekende mobiliteitsscore: het Centraal Station en de Franklin Rooseveltplaats op wandelafstand en verschillende in- en uitvalswegen in de nabije omgeving. Verder zijn er in de buurt meerdere vélo-stations terug te vinden. Voor uw dagelijkse boodschappen heeft u de keuze tussen verscheidene (lokale) supermarkten.
Momenteel bestaat het pand uit 5 appartementen/studio’s, die allen verhuurd zijn. Het staat echter gekend bij het kadaster als handelspand met woonst. Dit is dus ook zeker een mogelijkheid voor investeerders.
Het appartement op het gelijkvloers beschikt over een lichtrijke leefruimte van 16 m² en een slaapkamer van 13 m². Via de koer (7,5 m²) geraken we tot bij de keuken (10 m²) en badkamer (4 m²). Deze laatste beschikt over een aparte wc, lavabo en douchecabine.
Op de tussenverdieping bevinden zich een aparte keukenruimte en badkamer, die horen bij de studio op de derde verdieping.
Het tweede appartement, gelegen op de eerste verdieping, heeft een leefruimte van 24 m² met aansluitend de keuken (13 m²). Achteraan ligt de badkamer (3 m²) met een lavabo, wc en douchecabine.
Het appartement op de tweede etage heeft ongeveer eenzelfde indeling als dat op de eerste verdieping, maar heeft geen aparte badkamer. Vooraan hebben we de leefruimte van 24 m² en achteraan hebben we de keuken met douchecabine (14 m²). Verder is er nog een aparte wc.
Op de derde etage zijn er 2 slaapkamers gelegen, die samen als unit bij de keuken en badkamer op de tussenverdieping horen.
Op de zolderverdieping ten laatste is er nog een studio gelegen.
Het pand beschikt om af te sluiten nog over een kelder. Verder is er overal dubbele beglazing aanwezig.
Voor meer info of een gratis schatting surf naar www.hansimmo.be   
Algemeen
Aantal slaapkamers
:
5
Aantal badkamers
:
4
Bewoonbare opp.
:
174 m²
Comfort
Verwarming
:
CV op gas
Type dak
:
Zadeldak
Keuken
:
Kasten met toestellen
Beglazing
:
Dubbel
Raamkozijn
:
pvc
Comfort binnen
:
Dubbele beglazing, Aansluiting Internet, Parlofoon
Financiële Info
Stedenbouwkundige informatie
Voorkooprecht
:
Ja
Bouwvergunning verkregen
:
Nee
Dagvaarding en herstelvordering
:
In aanvraag
Verkavelingsvergunning
:
Nee
Bestemming
:
In aanvraag
Erfgoed
:
Nee
Energie certificaat
E spec
:
In aanvraag


Lasten
Google kaart
De kaart vergroten
Uitzicht op straat