Opbrengsteigendom te MERKSEM (2170)

€ 495.000

Opbrengsteigendom (244 m²) in uitstekende staat bestaande uit 3 appartementen en een parkeergarage op een rustige locatie in het centrum van Merksem.
Dankzij haar centrale ligging kent het pand een uitstekende mobiliteitsscore. Het openbaar vervoer is alomtegenwoordig: er zijn meerdere bus- en tramhaltes op wandelafstand te vinden. Daarnaast is er eveneens een ruime keuze aan vélo-stations in de nabije omgeving. In- en uitvalswegen bereikt u in een wip zodat u zich vlot in alle windrichtingen kan verplaatsen. Het Runcvoortpark en Rozendael zijn op een boogscheut gelegen.
Het gebouw bestaat uit 3 netjes verzorgde appartementen en is volledig in orde. Het dak is geïsoleerd conform de norm 2020 en de elektriciteit is eveneens conform. De centrale verwarming is op gas. Alle ramen beschikken over dubbele beglazing. Er is een kelder aanwezig. Via een inpandige doorgang bereiken we de garage achteraan, die ruimte biedt aan 2 wagens, alsook enkele fietsen.
Gelijkvloers (64 m²)
Het appartement op het gelijkvloers is een duplex: de slaapkamer van 13,5 m² bereiken we middels een trap in de eetkamer met open keuken (25 m²), dewelke voorzien is van alle comfort. Vanuit de eetkamer hebben we toegang tot de oprit die doorloopt tot aan de garage. Er is hier nog voldoende ruimte op overschot voor de bewoner van de benedenverdieping om gezellig buiten te zitten, zonder de doorgang te versperren. Verder beschikt de duplex nog over een badkamer met lavabo, wc en douchecabine. De leefruimte vooraan heeft een oppervlakte van 13,5 m².
Het appartement is verhuurd aan €500/maand + €10 vaste kosten. Dit kan nog verhoogd worden.
Eerste verdieping (68 m²)
Evenzo als het appartement op het gelijkvloers beschikt het appartement op de eerste verdieping over een halfopen keuken (8 m²), die voorzien is van alle comfort. Er ligt hier een grijze tegel, die naadloos doorloopt over het gehele appartement. Naast de keuken hebben we een kleine doorgang met compacte berging en daar tegenover aansluiting voor was- en droogmachine. Vervolgens komen we in de badkamer (6 m²) te staan. Deze beschikt over een dubbele lavabo, wc en ligbad/douche. De leefruimte heeft een oppervlakte van 31 m² en geniet van veel daglicht dankzij de 2 raampartijen. Het zitgedeelte bevindt zich op een verhoogje. De slaapkamer heeft een oppervlakte van 14 m² en van hieruit hebben we toegang tot het noord-west-georiënteerde terras van 6 m².
Het appartement is verhuurd aan €635/maand + €10 vaste kosten.
Tweede verdieping (85 m²)
Het appartement op de tweede verdieping kent een gelijkaardige indeling als dat op de eerste verdieping. Het verschil tussen beide is dat er op de tweede etage geen opstapje is tussen eet- en zitgedeelte en dat er hier geen terras aanwezig is. De bovenste woning beschikt echter wel over een gezellige mezzanine op een planken vloer (19 m²). De slaapkamer is iets kleiner (11 m²).
Het appartement is verhuurd aan €650/maand + €10 vaste kosten. Dit kan nog verhoogd worden vanaf februari.
Voor meer info of een gratis schatting surf naar www.hansimmo.be   
Algemeen
Aantal slaapkamers
:
4
Aantal badkamers
:
3
Aantal douchekamers
:
3
Bewoonbare opp.
:
244 m²
Grondoppervlakte
:
220 m²
Comfort
Verwarming
:
CV op gas
Oriëntatie achtergevel
:
Noordwest
Type dak
:
Zadeldak
Dakbedekking
:
Pannen
Keuken
:
Alle comfort
Beglazing
:
Dubbel
Raamkozijn
:
alu
Comfort binnen
:
Dubbele beglazing, Aansluiting Internet, Parlofoon
Financiële Info
Stedenbouwkundige informatie
Voorkooprecht
:
Nee
Bouwvergunning verkregen
:
Ja
Dagvaarding en herstelvordering
:
In aanvraag
Verkavelingsvergunning
:
Nee
Bestemming
:
Woongebied
Erfgoed
:
Nee
Energie certificaat
EPC No.00000007-3
E spec
:
106 kWh/m².jaar


Lasten
Google kaart
De kaart vergroten
Uitzicht op straat