Opbrengsteigendom te MERKSEM (2170)

€ 395.000

Opbrengsteigendom bestaande uit handelsgelijkvloers (90 m²) en 6 studentenkamers op een rustige locatie in het centrum van Merksem.

Dankzij haar centrale ligging kent het pand een uitstekende mobiliteitsscore. Het openbaar vervoer is alomtegenwoordig: er zijn meerdere bus- en tramhaltes op wandelafstand te vinden. Daarnaast is er eveneens een ruime keuze aan vélo-stations in de nabije omgeving. In- en uitvalswegen bereikt u in een wip zodat u zich vlot in alle windrichtingen kan verplaatsen. Het Runcvoortpark en Rozendael zijn op een boogscheut gelegen.
Het dak is conform de norm 2020. De centrale verwarming is op gas. Er is overal dubbele beglazing geplaatst. Verder beschikt het pand over een kelder.
Het handelsgelijkvloers beslaat een oppervlakte van 90 m². Het werd oorspronkelijk benut als tandtechnisch laboratorium. De leidingen met perslucht zijn nog voorhanden. Vooraan was het praktijkgedeelte (14 m²) gelegen, gevolgd door de kantoorruimte (17 m²). Achteraan situeerde zich het tandtechnisch labo (41,5 m²). Verder zijn er nog 2 wc’s die tot het handelsgelijkvloers behoren. Er is eveneens een koer van 12 m². De mogelijkheden voor dit handelspand zijn eindeloos.
De twee verdiepingen boven het handelsgelijkvloers herbergen 6 studentenkamers: 4 grote van circa 11 m² en nog 2 kleinere. Aan de achterzijde is er een gemeenschappelijke doucheruimte met 2 wc’s en 2 douchecabines gesitueerd. Verder is er nog een gemeenschappelijke keuken. In de kook-/zitruimte hebben we via het raam toegang tot een terras. Dit is nog niet aangelegd, maar is wel vergund.
De totale huuropbrengst voor de studentenkamers bedraagt €1600. Voor meer info of een gratis schatting surf naar www.hansimmo.be   
Algemeen
Aantal slaapkamers
:
6
Aantal badkamers
:
2
Bewoonbare opp.
:
195 m²
Grondoppervlakte
:
141 m²
Comfort
Verwarming
:
CV op gas
Type dak
:
Niet meegedeeld
Keuken
:
Alle comfort
Beglazing
:
Dubbel
Raamkozijn
:
pvc
Comfort binnen
:
Dubbele beglazing, Aansluiting Internet, Parlofoon
Financiële Info
Stedenbouwkundige informatie
Voorkooprecht
:
Nee
Bouwvergunning verkregen
:
Ja
Dagvaarding en herstelvordering
:
In aanvraag
Verkavelingsvergunning
:
Nee
Bestemming
:
Woongebied
Erfgoed
:
Nee
Energie certificaat
EPC No.0001989955-1
E spec
:
220 kWh/m².jaar


Lasten
Google kaart
De kaart vergroten
Uitzicht op straat