Eengezins woning te DEURNE (2100)

€ 264.900

Verzorgde eengezinswoning (153 m²) met 3 tot 4 slaapkamers en tuin op een centrale locatie te Deurne
Het pand dankt zijn uitstekende mobiliteitsscore aan de centrale ligging. Zo kan u meerdere bus- en tramlijnen nemen die gesitueerd zijn op wandelafstand. In- en uitvalswegen bevinden zich letterlijk om de hoek, waardoor u met de auto vlot in alle windrichtingen geraakt. Verder zijn er ook enkele vélo-stations in de nabije omgeving gelegen, zodat u eveneens met de fiets onbelemmerd op pad kan. Voor een ontspannen wandeling in het groen kan u terecht in het Bisschoppenhofpark of iets verder in Park Spoor Noord of het Rivierenhof. Om af te sluiten heeft u een ruime keuze aan supermarkten voor uw dagelijkse boodschappen.
We betreden de woning in een lange inkomhal (12 m²). Middels een dubbele deur rechts gaan we de ruime leefruimte (28 m²) binnen, die achteraan overloopt in de open keuken (33 m²). De totale oppervlakte van beide ruimtes bedraagt bijgevolg maar liefst 61 m²! De keuken is afgewerkt met een kookeiland en dampkap en voorziet verder in alle comfort. Ze werd in 2010 geplaatst. Links achteraan situeert zich een douchekamer met wc (2 m²). Middels een schuifdeur hebben we toegang tot de west-georiënteerde tuin van 45 m² met aangelegd terras.
Op de eerste etage aan de voorzijde situeert zich de masterbedroom (19 m²) met veel daglicht dankzij de hoge ramen. Van hieruit (en eveneens vanuit de hal) hebben we toegang tot een dressing met ingemaakte kasten (10 m²). Deze ruimte kan echter ook evengoed als vierde slaapkamer of bureau dienen. Aan de achterzijde vinden we een ruimte terug met wc en lavabo (5 m²). Mits enkele werken kan hier een volwaardige badkamer van gemaakt worden.
Op de tweede verdieping bevinden zich de overige 2 slaapkamers met een oppervlakte van respectievelijk 12 m² en 19 m².
De woning beschikt nog over een droge kelder van zo’n 40 m², die de huidige eigenaars als wasruimte benutten. Verder is er overal dubbele beglazing geplaatst in 2013, alsook rolluiken. De elektriciteit is tijdens de werken eveneens deels vernieuwd. De centrale verwarming is op gas. Voor meer info of een gratis schatting surf naar www.hansimmo.be
Algemeen
Aantal slaapkamers
:
4
Aantal douchekamers
:
1
Bewoonbare opp.
:
153 m²
Woongedeelte
:
28 m²
Grondoppervlakte
:
151 m²
Voorgevel
:
5 m
Perceel breedte
:
5 m
Bouwjaar
:
1940
Comfort
Verwarming
:
CV op gas
Oriëntatie achtergevel
:
West
Type dak
:
Niet meegedeeld
Keuken
:
Alle comfort
Beglazing
:
Dubbel
Raamkozijn
:
pvc
Comfort binnen
:
Dubbele beglazing
Financiële Info
Stedenbouwkundige informatie
Voorkooprecht
:
In aanvraag
Bouwvergunning verkregen
:
In aanvraag
Dagvaarding en herstelvordering
:
In aanvraag
Verkavelingsvergunning
:
Niet van toepassing
Bestemming
:
Woongebied
Erfgoed
:
Nee
Energie certificaat
EPC No.20190812-0002184974-RES-2
E spec
:
380 kWh/m².jaar


Lasten
Google kaart
De kaart vergroten
Uitzicht op straat