Woning te KAPELLEN (2950)

€ 274.900

Riante halfopen bebouwing (172 m²) met mogelijkheid tot 5 à 6 slaapkamers en zuid-georiënteerde tuin in Kapellen op de grens met Nederland
De woning situeert zich letterlijk op de grens met Nederland, wat ongetwijfeld voordelig is aangezien de winkels in Nederland 7/7 geopend zijn. Het openbaar vervoer is alomtegenwoordig: er liggen meerdere Belgische en Nederlandse bushaltes op wandelafstand en het station bereikt u vlot met de fiets. De A12 situeert zich op een boogscheut. Er zijn verschillende supermarkten in de buurt voor uw dagelijkse boodschappen.
We betreden de woning in de inkomhal (8 m²), waar we meteen een idee krijgen over de stijl van het huis: ze is verouderd, maar tegelijkertijd biedt ze een waaier aan mogelijkheden bij renovatie/opfrissing. Rechts situeert zich de eerste slaapkamer (19,5 m²), die mogelijkerwijze tot garage kan omgebouwd worden. Links wandelen we de woonruimte (29,5 m²) binnen met zicht op de tuin en een raam vooraan, wat zorgt voor veel daglicht. De keuken rechts achteraan heeft een oppervlakte van 12 m² en ze staat in verbinding met de open bijkeuken (17 m²): een typerende indeling bij oudere huizen. Vanuit deze open ruimte hebben we toegang tot de badkamer, dewelke voorzien is van een lavabo en douche. In de bijkeuken situeert zich eveneens een aparte wc. Verder hebben we hier toegang tot de ‘stal’ (23 m²), dewelke tal van opties biedt. Achter deze plaats ligt er nog een tweede ruimte met een oppervlakte van 20 m², dewelke we bereiken via de tuin. Hier zijn er eveneens tal van mogelijkheden bij opfrissing van de woonst. De zuid-georiënteerde tuin loopt in een L-vorm achter de ‘stallen’ door en heeft een oppervlakte van maar liefst 200 m². Links van de woning is er nog een ingang waar u met de fiets door kunt.
De bovenverdieping is opgedeeld in 5 ruimtes, die per 2 (6 m² en 15 m²) en per 3 (16 m², 16 m², 12 m²) met elkaar in verbinding staan. Hier bestaan dus wederom verschillende manieren om de kamers te benutten. Verder hebben we vanuit 1 van deze vertrekken nog toegang tot een zolderbergruimte.
Achteraan beschikt de woning over dubbele beglazing en elk raam is voorzien van rolluiken. De centrale verwarming is op gas. Voor meer info of een gratis schatting surf naar www.hansimmo.be
Algemeen
Aantal slaapkamers
:
6
Aantal badkamers
:
1
Bewoonbare opp.
:
172 m²
Woongedeelte
:
30 m²
Grondoppervlakte
:
380 m²
Voorgevel
:
10 m
Perceel breedte
:
10 m
Bouwjaar
:
1950
Comfort
Verwarming
:
CV op gas
Oriëntatie achtergevel
:
Zuid
Type dak
:
Puntdak
Dakbedekking
:
Leipannen
Keuken
:
Kasten met toestellen
Beglazing
:
Dubbel
Comfort buiten
:
Beerput
Financiële Info
Stedenbouwkundige informatie
Voorkooprecht
:
Nee
Bouwvergunning verkregen
:
Niet van toepassing
Dagvaarding en herstelvordering
:
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Verkavelingsvergunning
:
Niet van toepassing
Bestemming
:
Woongebied
gelegen in effectief overstromingsgevoelig gebied
Erfgoed
:
Nee
Energie certificaat
E spec
:
In aanvraag


Lasten
Google kaart
De kaart vergroten
Uitzicht op straat