Woning te KAPELLEN (2950)

€ 375.000

Verzorgde open bebouwing op een grond van ruim 860 m² met 2 slaapkamers en inpandige garage nabij het centrum van Kapellen.
De woning bevindt zich in een rustige, groene straat, maar kent desondanks een uitstekende mobiliteitsscore, die ze dankt aan de nabijheid van het centrum van Kapellen. Op wandelafstand is er een ruim aanbod aan buslijnen te vinden en daarbij is het station van Kapellen eveneens te voet bereikbaar.  In een mum van tijd bereikt u in- en uitvalswegen.
De woonst wordt omringd door bomen en groen en is centraal gelegen op de grond, waardoor u geen hinder ondervindt van voorbijkomend verkeer. Er is enkel een gelijkvloers, geen verdiepingen. We betreden het pand in de inkomhal (11,5 m²) met enkele ingemaakte kasten en een aparte wc. Rechts hebben we toegang tot de ruime inpandige garage van 28 m². De 2 slaapkamers hebben een oppervlakte van respectievelijk 14 m² en 15 m² en beschikken beide over 2 kamerhoge ramen met zicht op het groen. De badkamer (5 m²) is voorzien van een ligbad, lavabo en bidet en kijkt uit op de tuin. Vervolgens bereiken we de keuken (9,5 m²) met toegang tot het terras en de noord-west-georiënteerde tuin (270 m²). Links van de inkomhal en links van de keuken is de leefruimte (29 m²) op een karaktervolle blokparket gelegen. Ze is afgewerkt met een gezellige open haard voor tijdens de koude wintermaanden. Hier bevinden zich tevens een aantal kamerhoge ramen met zicht op het groen.
Vooraan is er een carport gesitueerd. Er is overal dubbele beglazing aanwezig. De centrale verwarming is op stookolie. Voor meer info of een gratis schatting surf naar www.hansimmo.be   
Algemeen
Aantal slaapkamers
:
2
Aantal badkamers
:
1
Garage
:
1
Bewoonbare opp.
:
115 m²
Woongedeelte
:
29 m²
Grondoppervlakte
:
860 m²
Comfort
Verwarming
:
CV op stookolie
Oriëntatie achtergevel
:
Noordwest
Type dak
:
Niet meegedeeld
Keuken
:
Alle comfort
Beglazing
:
Dubbel
Financiële Info
Stedenbouwkundige informatie
Voorkooprecht
:
Nog niet aangevraagd
Bouwvergunning verkregen
:
Nog niet aangevraagd
Dagvaarding en herstelvordering
:
Nog niet aangevraagd
Verkavelingsvergunning
:
Nog niet aangevraagd
Bestemming
:
Nog niet aangevraagd
Erfgoed
:
Nee
Energie certificaat
EPC No.0002144954
E spec
:
506 kWh/m².jaar


Lasten
Google kaart
De kaart vergroten
Uitzicht op straat