Woning te KAPELLEN (2950)

€ 275.000

Woning met 2 à 3 slpks en tuin
Charmante halfopen bebouwing (115 m²) met 4 slaapkamers, garage en ruime zuid-oost-georiënteerde tuin (330 m²) op toplocatie in Kapellen.
De woonst is gelegen op een centrale locatie op een boogscheut van het centrum van Kapellen. Meerdere buslijnen bevinden zich op wandelafstand, evenals het treinstation. In- en uitvalswegen bereikt u in een tijdspanne van luttele minuten.
De oprit van de woning loopt door tot aan de garage achteraan, waardoor u zeker over meer als voldoende ruimte beschikt om uw wagen(s) te parkeren. We betreden de woonst in de inkomhal, waar we meteen kennismaken met de stijl van het pand, die over de hele woning doorgetrokken wordt. Rechts hebben we toegang tot de leefruimte van 30 m² met authentieke, karaktervolle kachel. Middels een dubbele deur achteraan hebben we toegang tot de veranda (15 m²) met gebogen glaspartijen. Hier is er nog een berging en aparte wc gesitueerd. Vanuit de veranda en eveneens vanuit de woonruimte hebben we toegang tot de originele keuken (9,5 m²) met een lichtblauwe tegel en wit-gekleurd tegelaanrecht.
Op de eerste verdieping situeren zich de eerste 3 slaapkamers van respectievelijk 3,6 m², 14 m² en 15 m². De badkamer heeft een oppervlakte van 7 m² en is voorzien van een wc, lavabomeubel, bidet en ligbad.
Verder heeft de zolder een oppervlakte van circa 18 m² en biedt ruimte aan een vierde slaapkamer mits enkele aanpassingen. Om af te sluiten beschikt de woning nog over een kelder van zo’n 6,5 m². Voor meer info of een gratis schatting surf naar www.hansimmo.be
  
Algemeen
Aantal slaapkamers
:
3
Aantal badkamers
:
1
Bewoonbare opp.
:
115 m²
Woongedeelte
:
30 m²
Bouwjaar
:
1953
Comfort
Verwarming
:
CV op gas
Type dak
:
Puntdak
Dakbedekking
:
Pannen
Keuken
:
Enkel kasten
Beglazing
:
Enkel
Financiële Info
Stedenbouwkundige informatie
Voorkooprecht
:
In aanvraag
Bouwvergunning verkregen
:
In aanvraag
Dagvaarding en herstelvordering
:
In aanvraag
Verkavelingsvergunning
:
In aanvraag
Bestemming
:
In aanvraag
Erfgoed
:
Nee
Energie certificaat
EPC No.20190327-0002145354-RES1
E spec
:
831 kWh/m².jaar


Lasten
Google kaart
De kaart vergroten
Uitzicht op straat