Uw eigendom verhuren

Hans Immo garandeert u een zorgeloos verhuurtraject voor uw eigendom.

Hoe gaan we te werk?

1. gratis en realistische prijsschatting

We beginnen met een gratis en realistische schatting van de huurprijs voor uw eigendom. We houden rekening met de plaatselijke markt en andere externe factoren.

2. overzichtelijk verhuurdossier & activiteitenrapport

Wij maken voor u een correct en volledig verhuurdossier  op. Hierin zitten alle verplichte documenten, bijvoorbeeld het energiecertificaat (EPC).

Maandelijks ontvangt u van ons een activiteitenrapport. Het geeft u een duidelijk overzicht van alle activiteiten die wij de afgelopen maand ondernamen om de verhuurkansen van uw pand te verhogen: de gevoerde publiciteit, bezoeken van kandidaat-huurders aan uw eigendom,...

3. publiciteit

Hans Immo bespaart kosten noch moeite om uw pand onder de aandacht te brengen. Wij zijn gekend om de veelvuldige publiciteitscampagnes die wij voeren voor onze klanten.

Wij maken gebruik van professionele foto's en opvallende verhuurborden of affiches. We nemen uw pand op in onze dagelijkse mailing aan kandidaat-huurders en het verschijnt veelvuldig op relevantie websites.

4. begeleiding van uw kandidaat-huurders

Hans Immo geeft geschikte kandidaat-huurders een professionele rondleiding in uw eigendom. Natuurlijk spreken we bezoekuren met u af die u of uw huurders passen.

5. screening van kandidaat-huurders

Bij elke kandidaat-huurder doen wij een screening van de werk- en gezinssituatie, de inkomsten,... Uiteraard respecteren wij de privacy van de kandidaat-huurder en leven wij de wettelijke reglementeringen na.

6. huurovereenkomst

Als u tot een akkoord komt met uw kandidaat-huurder, stellen we een huurovereenkomst op. De voorwaarden van de huurovereenkomst worden vastgelegd in overleg tussen u en uw huurder.

Als verhuurder bent u verplicht om de huurovereenkomst te registreren.

7. huurwaarborg & plaatsbeschrijving

Belangrijke elementen zoals de huurwaarborg en de plaatsbeschrijving worden mee opgenomen in de huurovereenkomst. De huurovereenkomst is een belangrijk document. Als u daar vragen heeft, beantwoorden we ze graag.

Schatting

Wenst u een professionele en vrijblijvende schatting? Vul onderstaand formulier in en we nemen spoedig met u contact op.

Uw gegevens

Te schatten pand

Opmerkingen

ReCaptcha Refresh ReCaptcha
Door dit formulier te verzenden verklaart u zich akkoord met ons privacy statement.
(*) verplichte velden