Opbrengsteigendom
€ 595.000

Olijftakstraat 2, 2060 ANTWERPEN
  • 6
  • 2 badkamers
  • 150 m²

Studentenhuis (150 m²) met 5 kamers en 1 studio nabij de studentenbuurt in Antwerpen.

Het pand beschikt over de ideale ligging voor studenten: ze hoeven slechts de Italiëlei over te steken om de bruisende studentenbuurt te bereiken. Niet onbelangrijk is natuurlijk dat de verschillende universiteiten en hogescholen die Antwerpen rijk is ook allemaal op wandel- of fietsafstand gelegen zijn. Verder zijn de Franklin Rooseveltplaats en het Centraal Station eveneens gemakkelijk te voet bereikbaar, ideaal voor de student om vlot thuis te geraken in het weekend. Kortom: de locatie bij uitstek voor studenten die volop van het studentenleven willen genieten in hartje Antwerpen!

Het gebouw, dat vergund is als studentenhuis, is tot in de puntjes gerenoveerd in 2010 en verkeert in uiterst goede staat. Het dak is geïsoleerd conform de norm 2020 en de elektriciteit is eveneens conform. Verder beschikken alle ramen over dubbele hoogrendementsbeglazing en is de centrale verwarming op gas. De bruto-huuropbrengsten bedragen momenteel €2640/maand, wat een BAR van maar liefst 5,32% oplevert. De huur heeft echter nog potentieel, waardoor het rendement verhoogd kan worden.

Het gebouw telt 5 kamers met oppervlaktes variërend tussen de 13 m² en 17 m². Iedere student heeft op de kamer een eigen lavabo voorhanden en verder delen ze een keuken (11 m²) en douche op het gelijkvloers. De studio (29 m²) op de bovenverdieping heeft een privatieve keuken en badkamer ter beschikking. Verder is er nog een koer aanwezig en tot slot kunnen de studenten hun fiets veilig stallen in de kelder. Voor meer info of een gratis schatting surf naar www.hansimmo.be

Financieel

Prijs
€ 595.000
Beschikbaarheid
Mits inachtneming huurders
Onder BTW stelsel
nee
Opbrengsteigendom
ja

Comfort

Intercom
ja
Internet
ja

Gebouw

Bewoonbare opp.
150,00 m²
Constructie
Gesloten
Renovatiejaar
2010
Staat
Gerenoveerd
Aantal verdiepingen
3
Type dak
Zadeldak

Energie

EPC
311 kWh/m²
EPC unieke code
0002578675-RES-1
Type ramen
PVC
Beglazing
Dubbele beglazing
Elektriciteitskeuring
ja, conform
Verwarming
Gas
Type verwarming
Collectief

Indeling

Slaapkamers
6
Badkamers
2
Kelder
ja
Type keuken
Alle comfort

Stedenbouwkundige info

Bestemming
In aanvraag
Bouwvergunning
In aanvraag
Verkavelingsvergunning
In aanvraag
Voorkooprecht
In aanvraag
Vonnissen
nee
Kadaster sectie
E
Kadaster nummer
1285/00M005
Bodemattest
In aanvraag