Opbrengsteigendom
€ 749.000

Beatrijslaan 34, 2050 ANTWERPEN
  • 7
  • 5 badkamers
  • 305 m²

Opbrengsteigendom bestaande uit handelsgelijkvloers met buitenruimte, 4 appartementen en 1 studio in Antwerpen (2050 - Linkeroever).

Opbrengsteigendom bestaande uit handelsgelijkvloers van 220m² met buitenruimte, 4 appartementen en 1 studio in Antwerpen (2050 - Linkeroever).

Het pand is gunstig gelegen op Linkeroever op een boogscheut van de voetgangerstunnel en is vlot bereikbaar met bus, tram, wagen en velo.

Het gebouw verkeert in goede staat en is een interessante investering. Het bestaat uit een handelsgelijkvloers, dat ingericht is als café, 4 appartementen en 1 studio (deze is niet vergund momenteel). Er zijn 2 appartementen met 1 slaapkamer, een appartement met 2 slaapkamers en op de bovenverdieping is er een appartement met 3 slaapkamers gelegen. Momenteel zijn alle units verhuurd en woont de eigenares in één van de wooneenheden. De mogelijke totale huuropbrengst bedraagt €4300/maand indien ook het appartement van de eigenares verhuurd wordt.

Het pand verkeert in goede staat en onderging doorheen de jaren verschillende vernieuwingen. Zo is het dak van het café vernieuwd met isolatie. Verder zijn in 2018 de appartementen en de elektrische kasten vernieuwd. Ook zijn er nieuwe ramen geplaatst. Er is 1 watermeter en 4 elektriciteits- en gasmeters. Tot slot is het pand volledig onderkelderd.

Ben je op zoek naar een interessante investering? Mis deze kans niet! Voor meer info of een gratis schatting surf naar www.hansimmo.be

Financieel

Prijs
€ 749.000
Notaris kosten
€ 2.734
Beschikbaarheid
Vanaf akte
Onder BTW stelsel
nee
Kadastraal inkomen
€ 4.499
Opbrengsteigendom
ja

Comfort

Internet
ja

Gebouw

Constructie
Gesloten
Bouwjaar
1952
Renovatiejaar
2018
Staat
Direct bewoonbaar
Gevelbreedte
10,00 m
Type dak
Plat dak

Terrein

Perceel opp.
305,00 m²

Energie

EPC
136 kWh/m²
EPC unieke code
bijlage van alle EPC 's op de site downloaden
Type ramen
PVC
Beglazing
Dubbele beglazing
Elektriciteitskeuring
ja, niet conform
Verwarming
Gas
Type verwarming
Individueel

Indeling

Slaapkamers
7
Badkamers
5
Toiletten
6
Kelder
ja

Stedenbouwkundige info

Bestemming
In aanvraag
Bouwvergunning
In aanvraag
Verkavelingsvergunning
In aanvraag
Voorkooprecht
In aanvraag
Vonnissen
nee
Kadaster sectie
N
Kadaster nummer
0915/00L006
Bodemattest
In aanvraag

Documenten