Appartement
€ 419.000

Italiëlei 99, 2000 ANTWERPEN
  • 3
  • 2 badkamers
  • 137 m²

Gerenoveerd dakappartement (137 m²) met 3 slaapkamers, 2 badkamers en 2 terrassen in Antwerpen (2000).

Gerenoveerd dakappartement (137 m²) met 3 slaapkamers, 2 badkamers en 2 terrassen in Antwerpen (2000).

Het pand is centraal gelegen in hartje Antwerpen, op wandelafstand van het Eilandje en het historische stadscentrum. De gunstige ligging maakt dat het vlot bereikbaar is met het openbaar vervoer, velo en met de wagen. Kortom: de locatie bij uitstek voor de stadsmus die houdt van een goede bereikbaarheid!

Het appartement bevindt zich op de bovenverdieping van een goed onderhouden gebouw van 8 hoog, waarvan het dak geïsoleerd is conform de norm 2020. De verwarming is collectief op stookolie. In 2023 is het volledig gerenoveerd en er werden kosten noch moeite gespaard om het geheel tot in de puntjes af te werken met kwalitatieve materialen. Er zijn nieuwe ramen geplaatst in PVC en aluminium en de elektriciteit is vernieuwd en conform gemaakt. Verder zijn de vloeren, badkamers en keuken vernieuwd, is alles geschilderd en is alle verlichting reeds voorzien, zodat je hier zonder zorgen je intrek kan nemen!

Reeds bij het binnenkomen in de hal voel je de ruimtelijkheid van het appartement. De open woonkamer heeft een mooie oppervlakte van 32 m² en dankzij de vele raampartijen geniet je van een panoramisch zicht over de omgeving. De open keuken (18 m²) is uitgerust met alle hedendaags comfort en toestellen van Siemens: keramische kookplaat, dampkap, oven, combi-oven, warmhoudlade, vaatwasser, frigo en diepvriezer. Grenzend hieraan is er een berging met aansluiting voor was- en droogmachine aanwezig. Achteraan heb je toegang tot een eerste, oost-georiënteerd terras. Verder beschikt het appartement over 3 slaapkamers, waarvan 2 van gelijke grootte (13 m²) en de masterbedroom (19 m²) met ensuite badkamer. De tweede badkamer is voorzien van een ligbad, dubbele lavabo en handdoekdroger. De wc is apart en doorheen het appartement zijn er meerdere ingemaakte kasten aanwezig. Tot slot staan er nog 2 kelderbergingen ter beschikking.

Bewoonbare opp. 137 m² ref.: bruto vloeropp. EPC-certificaat.Voor meer info of een gratis schatting surf naar www.hansimmo.be

Financieel

Prijs
€ 419.000
Notaris kosten
€ 2.545
Beschikbaarheid
Vanaf akte
Onder BTW stelsel
nee
Opbrengsteigendom
nee

Comfort

Intercom
ja
Lift
ja
Internet
ja

Gebouw

Bewoonbare opp.
137,00 m²
Bouwjaar
1960
Renovatiejaar
2022
Staat
Gerenoveerd
Verdieping in gebouw
8
Aantal verdiepingen
8
Type dak
Plat dak

Energie

EPC
370 kWh/m²
EPC unieke code
20240105-0002972738-RES-2
Type ramen
PVC
Beglazing
Dubbele beglazing
Elektriciteitskeuring
Ja, conform
Verwarming
Stookolie
Type verwarming
Collectief
Attest gasketel keuring
ja

Indeling

Slaapkamers
3
Badkamers
2
Toiletten
1
Kelder
ja
Type keuken
Volledig ingebouwd
Terras
ja
Terras 1
8,00 m²

Stedenbouwkundige info

Bestemming
Woongebied
Bouwvergunning
In aanvraag
Verkavelingsvergunning
In aanvraag
Voorkooprecht
In aanvraag
Vonnissen
nee
Kadaster sectie
G
Kadaster nummer
1295/00K007
Bodemattest
In aanvraag