Appartement
€ 1.175.000

Bordeauxstraat 9, 2000 ANTWERPEN
  • 2
  • 1 badkamers
  • 193 m²

Uniek appartement (193 m²) met 2 slaapkamers en terras (15 m²) in Antwerpen (2000).

Het pand is gelegen op het hippe Eilandje op een steenworp van het MAS, maar ondanks de centrale ligging is het hier rustig vertoeven. De Bordeauxstraat is de locatie bij uitstek voor de stadsmus die houdt van gezellige terrasjes, heerlijke restaurants en tal van brunch- en lunchspots. Je geniet hier van een goede bereikbaarheid met bus en tram en met de wagen bereik je de stadsrand en de snelweg in slechts enkele minuten. Ook aan velo-stations is er geen gebrek in de nabije omgeving.

Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping van een gebouw van 3 hoog, dat in 2021 tot in de puntjes en met oog voor detail gerenoveerd is. Het dak is vernieuwd en er zijn zonnepanelen geïnstalleerd. Verder zijn er nieuwe ramen geplaatst en is de elektriciteit conform. Er zijn aparte meters voor gas, water en elektriciteit. Het gebouw geniet een luxueuze afwerking en alle vernieuwingen resulteren in een uiterst energiezuinige EPC-score A voor het appartement.

De riante leefruimte van maar liefst 110 m² is ongetwijfeld de eyecatcher van dit unieke appartement. De hoge plafonds en de gebogen ramen dragen er toe bij dat de ruimte in natuurlijk licht baadt. De visgraatparket zorgt hierbij voor een warme uitstraling. Achteraan heb je toegang tot het gezellige terras (15 m²) met oost-oriëntatie. De 2 volwaardige slaapkamers zijn 18 m² groot, zijn voorzien van ingemaakte kasten en bevinden zich aan de voorzijde van het gebouw. De badkamer is afgewerkt met kwalitatieve materialen en is voorzien van een inloopdouche, bad en lavabo. De wc is apart.

Luxueus wonen op een boogscheut van het MAS? Mis deze kans niet en kom met eigen ogen dit pareltje op het Eilandje ontdekken! Bruikbare vloeropp. 193 m² ref.: bruikbare vloeropp. EPC-certificaten. Voor meer info of een gratis schatting surf naar www.hansimmo.be

Financieel

Prijs
€ 1.175.000
Notaris kosten
€ 2.976
Beschikbaarheid
Vanaf akte
Onder BTW stelsel
nee
Kadastraal inkomen
€ 1.088
Opbrengsteigendom
nee

Comfort

Alarm
ja
Intercom
ja
Videofoon
ja
Lift
ja
Internet
ja

Gebouw

Bewoonbare opp.
193,00 m²
Constructie
Gesloten
Renovatiejaar
2021
Staat
Gerenoveerd
Verdieping in gebouw
1
Type dak
Plat dak

Terrein

Oriëntatie terras
Oost

Energie

EPC
93 kWh/m²
EPC unieke code
0002441881-RES-1
Type ramen
Hout
Beglazing
Dubbele beglazing
Elektriciteitskeuring
Ja, conform
Verwarming
Gas
Type verwarming
Individueel

Indeling

Slaapkamers
2
Badkamers
1
Toiletten
1
Kelder
ja
Type keuken
Alle comfort
Terras
ja
Terras 1
15,00 m²

Stedenbouwkundige info

Bestemming
In aanvraag
Bouwvergunning
Ja
Voorkooprecht
Ja
Vonnissen
nee
Overstromingsgevoeliggebied
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Kadaster sectie
B
Kadaster nummer
0045/00N005
Bodemattest
In aanvraag