Appartement
€ 329.000

Apollostraat 33/101, 2600 BERCHEM
  • 2
  • 2 badkamers
  • 78 m²
  • 199 m²

Hoogwaardig gerenoveerd appartement (78 m²) met 2 Kamers/bureel -dressing ruimte, 2 badkamers en terras (6 m²) in Berchem

Hoogwaardig gerenoveerd appartement (78 m²) met 2 Kamers/bureel ruimte, 2 badkamers en terras (4 m²) in Berchem.

Het pand is gelegen in een gezellige buurt op een boogscheut van Berchem-station, wat het een ideale locatie maakt voor wie pendelt met het openbaar vervoer. Naast een ruim aanbod aan openbare vervoersmogelijkheden is er ook aan velo-stations geen gebrek in de nabije omgeving en daarbovenop bereik je de snelweg in een mum van tijd. Verder is het Te Boelaerpark op een boogscheut gelegen.

Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping van een kleinschalig gebouw van 3 hoog. Er zijn geen vaste kosten. Het gebouw is volledig gerenoveerd in 2023 en er zijn kosten noch moeite gespaard om het geheel tot in de puntjes af te werken. Hierbij zijn duurzame materialen gebruikt en is er rekening gehouden met de huidige normen, wat resulteert in een uiterst gunstige EPC-score B (118 kWh/m² jaar). Het dak en de achtergevel zijn geïsoleerd conform de norm 2050 en tussen de verdiepingen is er geluids- en warmte-isolatie geplaatst. Verder is de elektriciteit conform en is er een nieuwe verwarmingsketel geplaatst en zijn ook de leidingen vernieuwd. Op de gehele renovatie zijn er lopende garanties.

Je komt binnen in de leefruimte met open keuken, goed voor een oppervlakte van zo’n 26 m². De keuken is van Scavolini (italian design) en is uitgerust met alle hedendaags comfort (kookvuur, dampkap, spoelbak, ingebouwde oven, vaatwasser, frigo en diepvries. De toestellen zijn van SMEG. Van hieruit heb je toegang tot het west-georiënteerde terras (6 m²). Vooraan situeert zich een de slaapkamer (20 m²) met aangrenzende badkamer (4 m²), die voorzien is van een lavabomeubel, handdoekdroger en douchecabine, alsook is er hier de aansluiting voor een wasmachine voorzien. De tweede ruimte /bureel/dressing (11 m²) met aangrenzende badkamer (5 m²) is gelegen aan de achterzijde.

Tot slot beschikt het appartement nog over twee privatieve kelderbergingen. Bruikbare vloeropp. 78 m² ref.: bruto vloeropp. EPC-certificaat. Voor meer info of een gratis schatting surf naar www.hansimmo.be

Financieel

Prijs
€ 329.000
Notaris kosten
€ 2.494
Beschikbaarheid
Vanaf akte
Onder BTW stelsel
nee
Opbrengsteigendom
nee

Comfort

Intercom
ja
Internet
ja

Gebouw

Bewoonbare opp.
78,00 m²
Constructie
Gesloten
Bouwjaar
1928
Renovatiejaar
2023
Staat
Gerenoveerd
Verdieping in gebouw
1
Aantal verdiepingen
3
Gevelbreedte
6,00 m
Type dak
Plat dak
12 cm PIR

Terrein

Perceel opp.
199,00 m²
Terreinbreedte
6,00 m
Terreindiepte
33,00 m
Oriëntatie terras
West

Energie

EPC
118 kWh/m²
EPC unieke code
20231209-0003065126-RES-1
Type ramen
PVC
Beglazing
Dubbele beglazing
Elektriciteitskeuring
Ja, conform
Verwarming
Gas
Type verwarming
Individueel

Indeling

Slaapkamers
2
Badkamers
2
Toiletten
1
Kelder
ja
Type keuken
Volledig ingebouwd
Terras
ja
Terras 1
4,00 m²

Stedenbouwkundige info

Bestemming
Woongebied
Voorkooprecht
Nee
Vonnissen
nee
Overstromingsgevoeliggebied
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Bodemattest
In aanvraag