Homestaging

De kans bestaat dat uw eigendom leegstaat bij verkoop. Hans Immo doet in zo’n geval beroep op een externe firma, dat zich specialiseert in de styling van uw vastgoed.

Een ruimte die leegstaat, oogt kleiner dan dat ze in werkelijkheid is. Daarbij slagen potentiële kopers er niet altijd in om zich een vertrek bemeubeld voor te stellen. Indien een ruimte geen sfeer uitstraalt, is het voor de koper vaak moeilijk om het wauw-gevoel te krijgen waarnaar hij op zoek is. Het is namelijk bewezen dat het merendeel van de kopers er niet in slaagt om verder te kijken dan de bestaande inrichting en sfeer. Decoratie en accessoires toevoegen in een woonst zorgt ervoor dat deze toch gevoel uitstraalt. Door middel van homestaging worden verkoopkansen bijgevolg vergroot. Met dank aan vastgoedstyling kan de meerwaarde van een eigendom met maar liefst 8% stijgen in vergelijking met de gemiddelde verkoopprijs. Hans Immo bespaart kosten noch moeite om uw eigendom zo goed en sfeervol als mogelijk aan de markt voor te stellen. 

Vraag uw gratis schatting aan

Enkele voorbeelden

Cijfers onze pluspunten

  • 13 Medewerkers
  • 50 jaar ervaring
  • 4 Kantoren
  • 1.043 Websitebezoekers per dag
Afbeelding
Vraag uw Gratis schatting
Een correcte schatting van uw eigendom is van groot belang. De waarde van een pand té hoog schatten is nooit voordelig, té laag al evenmin. Hans Immo staat bekend om zijn grondige onderzoek en deskundig advies dankzij zijn 3-generaties-lange ervaring.
Vraag uw gratis schatting aan
Telefoon+32 3 290 30 30 SchattingVraag uw schatting