Woning
€ 849.000

Nieuwleusenerstraat 9, 4506 CADZAND
  • 2
  • 1 badkamers
  • 70 m²

Bijzonder fraai en zeer luxueus in 2023 gerenoveerde helft-van-een-dubbelhuis mét zwembad, vrij uitzicht, op top locatie gelegen in het charmante Cadzand-dorp.

Bijzonder fraai en zeer luxueus in 2023 gerenoveerde helft-van-een-dubbelhuis mét zwembad, vrij uitzicht, op top locatie gelegen in het charmante Cadzand-dorp. De woning is volledig voorzien van domotica, hoogwaardige materialen, camerabewaking met alarmsysteem en maatwerk interieur met bijpassende dimbare led-verlichting. Alles is te besturen, tot de luxaflex aan toe, via de iPad in de woning en op afstand op uw Smartphone.

Deze woning heeft het allemaal. De mooiste stranden, natuurgebieden, luxe restaurants en hotels; Cadzand is al jarenlang een zeer geliefde plek voor mensen die heerlijk willen ontspannen en genieten van de rust. Watersporten, genieten op het strand of laat u culinair verrassen bij één van de exclusieve restaurants die Cadzand te bieden heeft. Stap binnen op de begane grond van deze weelderige woning en laat je verrassen door de verfijnde details. Vanaf de straat kom je binnen via een indrukwekkende voordeur in de stijlvolle hal. Opvallend zijn de mooie houten wandpanelen. De hal geeft toegang tot de eerste verdieping, een toilet en de keuken. De toegangsdeuren zijn slim verborgen in de wandbekleding, een slimme en stijlvolle oplossing. In de luxe leefkeuken vind je een prachtig kookeiland en moderne greeploze witte keukenkasten met een marmerlook werkblad. De keuken is voorzien van hoogwaardige Siemens-apparatuur, zoals een inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, inbouwoven met stoomfunctie en inbouwkoelkast. Vanuit de keuken kun je gemakkelijk de achtertuin betreden via een loopdeur.
De met zon overgoten woonkamer is de ideale plek om samen te komen, te ontspannen en te dineren. Dankzij de grote ramen geniet je van veel natuurlijk daglicht en een prachtig uitzicht.
De woonkamer is voorzien van mooie lichtspots en handige vaste kasten. De openslaande tuindeuren vanuit de keuken leiden je naar de achtertuin, waar je kunt genieten van een
oase van rust en schoonheid. Via een vaste trap vanaf de begane grond bereik je de overloop op de eerste verdieping. Hier bevinden zich twee slaapkamers, elk met unieke dakkapellen die zorgen voor extra ruimte en natuurlijk licht. De slaapkamers hebben een hotelachtige sfeer dankzij de op maat gemaakte kasten en luxe uitstraling. De slaapkamer aan de achterzijde biedt toegang tot een badkamer met douche en wastafel. De badkamer is voorzien van een op maat gemaakt lichtplan, zodat je de sfeer kunt aanpassen aan je stemming of het tijdstip van de dag. De open badkamer heeft een vinylparketvloer en witte wanden, die zorgen voor een stijlvolle en waterbestendige uitstraling. De buitenruimte van deze woning is echt een blikvanger, met als absolute pronkstuk het verwarmde zwembad. Het zwembad kan worden afgedekt met een elektrische solarcover, die opwarmt door de zon en de bovenste 20 cm van het water verwarmt, een duurzame oplossing dus. Vanuit de tuin en het zwembad heb je een prachtig uitzicht over het glooiende landschap achter de woning, dankzij de glazen zwevende balustrade aan de achterzijde van de tuin. Hier geniet je van volledige privacy en een luxueus uitzicht. De poolhouse, uitgevoerd in Afrikaans Padoek, biedt opslagruimte, een kleedkamer en een prachtig weggewerkte technische installatie achter zwart rookglas. Elk detail is zorgvuldig doordacht. Achterin de tuin bevindt zich een verrassing: geen gewone berging, maar een infrarood sauna! Na het zwemmen kun je hier heerlijk opwarmen en genieten van je
eigen spa in de tuin.
De tuin is toegankelijk via de loopdeur in de keuken, de tuindeuren in de woonkamer en een gedeelde doorgang met de buren. Deze doorgang is voorzien van een afsluitbare poort voor extra gemak en privacy.

Financieel

Prijs
€ 849.000
Notaris kosten
€ 2.791
Beschikbaarheid
Vanaf akte
Onder BTW stelsel
nee
Opbrengsteigendom
nee

Comfort

Air conditioning
ja
Zwembad
ja
Sauna
ja
Internet
ja

Gebouw

Bewoonbare opp.
70,00 m²
Constructie
Halfopen
Bouwjaar
1948
Renovatiejaar
2023
Staat
Gerenoveerd

Terrein

Tuin
ja

Energie

 B
EPC
161 kWh/m²
Type ramen
PVC
Beglazing
Dubbele beglazing
Elektriciteitskeuring
Ja, conform
Verwarming
warmtepomp
Type verwarming
Individueel

Indeling

Slaapkamers
2
Badkamers
1
Toiletten
1
Type keuken
Hyper-geïnstalleerd

Stedenbouwkundige info

Bouwvergunning
Nog niet aangevraagd
Verkavelingsvergunning
Nog niet aangevraagd
Voorkooprecht
Nog niet aangevraagd
Vonnissen
nee