Appartement
€ 239.000

Jan Van Rijswijcklaan 279, 2020 ANTWERPEN
  • 1
  • 1 badkamers
  • 79 m²

Karaktervol appartement (79 m²) met authentieke elementen in art-deco-gebouw met 1 slaapkamer en terras op een gunstige locatie in Antwerpen.

Het pand kent een uitstekende mobiliteitsscore. Zo liggen de A12, de E19 en de Antwerpse Ring op een boogscheut. Daarbij bereikt u het openbaar vervoer en het centrum van Wilrijk zonder problemen te voet. Er liggen enkele velo-stations op wandelafstand. Voor uw dagelijkse boodschappen heeft u een ruime keuze aan (lokale) supermarkten. Park Den Brandt en het Nachtegalenpark situeren zich vlakbij.

Het appartement bevindt zich op de 6de verdieping van een gebouw van 8 hoog met conforme lift. Het dak is conform de norm 2020. We betreden de woonst in de inkomhal, die overloopt in de nachthal. Links van de voordeur is de aparte wc gesitueerd. Reeds bij het binnenkomen springen de hoge bogen en de authentieke visgraatparket in het oog. Deze laatste keert terug in alle ruimtes, met uitzondering van de keuken en de badkamer op tegel. De leefruimte (38 m²) en keuken liggen naast elkaar met eventueel de mogelijkheid een open keuken te crëeeren. Dankzij de hoge plafonds bekomen we hier een extra ruimtelijk gevoel. De leefruimte heeft aan de voorzijde toegang tot een balkon. De keuken (8 m²) achteraan is voorzien van een basis inrichting. Hier hebben we toegang tot een klein terrasje (ca. 5 m²). Centraal in de woonst situeert zich de badkamer (5 m²) met enkele lavabo en ligbad/douche. De slaapkamer tot slot heeft een oppervlakte van maar liefst 18 m² groot en geniet van zeer veel daglicht dankzij de grote raampartijen. In de hal is er veel extra bergruimte dankzij meerdere inmaakkasten.

Het gebouw beschikt over een fietsenstalling in de kelder. Er is vlakbij een park&ride, waar de eerste 12 uur gratis geparkeerd kan worden. De vaste kosten bedragen 259/maand incl. water en verwarming. Bewoonbare opp. 79 m² ref.: bruto vloeropp. EPC-certificaat. Voor meer info of een gratis schatting surf naar www.hansimmo.be.

Financieel

Prijs
€ 239.000
Notaris kosten
€ 2.386
Beschikbaarheid
Vanaf akte
Onder BTW stelsel
nee
Opbrengsteigendom
nee

Comfort

Intercom
ja
Lift
ja
Internet
ja

Gebouw

Bewoonbare opp.
79,00 m²
Constructie
Gesloten
Bouwjaar
1932
Staat
Direct bewoonbaar
Verdieping in gebouw
6
Aantal verdiepingen
8

Energie

EPC
198 kWh/m²
EPC unieke code
0003145310-RES-1
Type ramen
Hout
Beglazing
Dubbele beglazing
Elektriciteitskeuring
Ja, conform
Verwarming
Gas
Type verwarming
Collectief

Indeling

Slaapkamers
1
Badkamers
1
Toiletten
1
Kelder
ja
Type keuken
Kasten met toestellen
Terras
ja
Terras 1
5,00 m²

Stedenbouwkundige info

Bestemming
In aanvraag
Bouwvergunning
In aanvraag
Verkavelingsvergunning
In aanvraag
Voorkooprecht
In aanvraag
Vonnissen
nee
Kadaster sectie
I
Kadaster nummer
2311/00Z002
Bodemattest
In aanvraag