Appartement
€ 230.000

Gitschotellei 377/101, 2140 BORGERHOUT
  • 2
  • 1 badkamers
  • 72 m²

Gerenoveerd hoekappartement (72 m²) met 2 slaapkamers en terras (4 m²) in Borgerhout.

Het gebouw is gelegen op een gunstige locatie in Borgerhout nabij de grens met Berchem en Deurne. Dankzij deze gunstige ligging behaalt het een uitstekende mobiliteitsscore en is het vlot bereikbaar met bus, tram, trein en de wagen. Ook aan velo-stations is er geen gebrek in de nabije omgeving. Voor sport en ontspanning hoef je niet ver te gaan met het Te Boelaertpark en het Boekenbergpark binnen de 500 meter en op woensdag hoef je slechts de trap af te gaan voor de wekelijkse markt!

Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping van een kleinschalig gebouw van 3 hoog, dat in 2017 volledig gerenoveerd werd. Zo is het dak geïsoleerd en is de elektriciteit conform. Er zijn aparte meters voor gas, water en elektriciteit. Momenteel is het appartement verhuurd aan €750/maand.

Je komt binnen in het centrale halletje, dat voor de verbinding zorgt tussen de aanwezige ruimtes. Vooraan bevindt zich de leefruimte met open keuken (30 m²), waar er dankzij de vele raampartijen een aangename hoeveelheid natuurlijk licht binnenvalt. Van hieruit heb je toegang tot het noord-georiënteerde terras (4 m²). De eerste slaapkamer is 7 m² groot en de tweede slaapkamer (13 m²) staat in verbinding met de badkamer (9 m²), die voorzien is van een lavabomeubel, wc, handdoekdroger, inloopdouche en afgesloten berging met ruimte om een wasmachine te plaatsen. Zoek je een gezellig appartement op een gunstige locatie? Mis deze kans niet en boek vandaag nog je afspraak in! Voor meer info of een gratis schatting surf naar www.hansimmo.be

Financieel

Prijs
€ 230.000
Notaris kosten
€ 2.335
Beschikbaarheid
Mits inachtneming huurders
Onder BTW stelsel
nee
Opbrengsteigendom
nee

Comfort

Intercom
ja
Internet
ja

Gebouw

Bewoonbare opp.
72,00 m²
Constructie
Gesloten
Renovatiejaar
2017
Staat
Gerenoveerd
Verdieping in gebouw
1
Aantal verdiepingen
4
Type dak
Plat dak

Energie

EPC
168 kWh/m²
EPC unieke code
0002065077-1
Type ramen
PVC
Beglazing
Dubbele beglazing
Elektriciteitskeuring
Ja, conform
Verwarming
Gas
Type verwarming
Individueel

Indeling

Slaapkamers
2
Badkamers
1
Toiletten
1
Kelder
ja
Type keuken
Alle comfort
Terras
ja
Terras 1
4,00 m²

Stedenbouwkundige info

Bestemming
In aanvraag
Bouwvergunning
In aanvraag
Verkavelingsvergunning
In aanvraag
Voorkooprecht
In aanvraag
Vonnissen
nee
Kadaster sectie
B
Kadaster nummer
0848/00T007
Bodemattest
In aanvraag